Services

IT & Drift / Vejledning / Digital kommunikation

IT & Drift

Vi er din IT-afdeling. Vi sørger for at dine systemer er driftsikre, at din datasikkerhed er i orden og at din software er opdateret. Vi kommer ud til dig på jævnlige servicebesøg, og er til rådighed på hotline.

Vi kender dig og dine kunder, din historie og dine fremtidsdrømme. Vi hjælper med backupper, servere, it-sikkerhed, WiFi, CRM-systemer og trådløse forbindelser til dine konferencer.

Vejledning

Vi guider dig i junglen af leverandører og produkter. Vi rådgiver dig om leverandørerne og hjælper med at finde netop de løsninger, programmer og maskiner som du har brug for og råd til.

Og hvis løsningerne ikke allerede findes, laver vi dem selv. Vi udvikler ofte skræddersyede systemer, fordi standardløsningerne ikke altid passer til vores kunder.

Digital kommunikation

Vi har overblik over din digitale kommunikation. Vi rådgiver dig om hvordan du kommunikerer dit brand og dine produkter bedst muligt, og hvordan dine forskellige platforme kan understøtte hinanden.

Vi rådgiver dig om distributionsstrategier og indhold, så både din kommunikation og dit daglige arbejdsflow hænger ordentligt sammen.

GDPR

På denne side samler vi løbende relevante information om den kommende GDPR

EU’s Databeskyttelsesforordning.

Forordningen træder i kraft den 25. maj 2018. Erhvervsstyrelsen har lavet denne korte og gode indføring:

Workshop

MICO har afholdt et seminar og to workshops. Derfra kan du hente inspiration her:

Persondataforordningen sætter krav til organisationer om at opretholde informations-sikkerhed i forbindelse med behandling af persondata. Organisationer bør sikre at der er styr på informations-sikkerhed i alle arbejdsgange/arbejdsprocesser og datastrømme som involverer persondata, og skal kunne dokumentere arbejdet. Til dette brug kan vedlagte skabeloner bruges.

Databehandleraftale med MICO:

Vi knokler også med at blive færdige med vores standard, der dækker bredt når du har et samarbejde med MICO. Vil du se vores udkast, kan du se det her:

Hvis du bruger Google / G Suite

Du kan godt bruge G Suite efter 25. maj. Læs mere her