Om os

Vi er en nørdet og passioneret virksomhed med loyale og søde kunder

Hvem er vi?

MICO var med i 1980’erne, da computerne så småt begyndte at trænge sig på. Vi var med, da de blev mere avancerede og løste flere og flere opgaver. Og vi er her nu, hvor teknologien er utroligt kompleks og helt uundværlig. Men for os handler det stadig om mennesker.
Vi er din IT-afdeling, din ven i nøden, din rådgiver, din junglefører og din garanti for at du har de løsninger du har brug for, og råd til.

Bæredygtighed er vigtigt for os – der er ingen Planet B. Derfor nørder vi både med vores egen grønne omstilling og prøver at skubbe på din.

Job på MICO

Oftest vokser vores organisation gennem knopskydning, når det rigtige menneske kommer ind af døren eller et konkret projekt kræver særlige kompetencer i længere eller kortere tid. Måske ved du noget vi ikke ved – måske kan netop du gøre os markant bedre end vi er i dag, og flytte os nye steder hen. Derfor er du altid velkommen til at søge! Inden du søger skal du være opmærksom på at MICO er en røgfri virksomhed, og at vi er mere optagede af dine erfaringer som problemknuser og udvikler af nye ting, end vi er af dine eksamenspapirer. Alle medarbejdere på MICO har kundekontakt som deres vigtigste opgave, så vi forventer at du både kan tale i telefon og skabe relationer ansigt til ansigt. Vi modtager kun uopfordrede ansøgninger elektronisk. Beskriv præcist hvor i MICOs organisation, du ser at du kan gøre os bedre, og send din ansøgning til job@mico.dk.