MICO får igen egen web-afdeling

En hjemmeside er for mange et centralt værktøj til at kommunikere med kunder og interessenter. Som IT-afdeling er MICO også sparringspartner på udvikling af hjemmesider og databaser. Det giver god mening, da hjemmesider er på linje med meget andet Informationsteknologi i virksomheden og i den digitale verden kan man nemlig hurtigt blive forvirret af alle mulige tekniske fagtermer og til sidst miste overblikket.

MICO har i de sidste år samarbejdet med eksterne konsulenter om udvikling og vedligehold af hjemmesider. Blandt andet med Simple Solution. Med giftemålet tilbage i april 2021 fik MICO så igen sin egen webafdeling og kan nu in-house løse både små og store web-opgaver. Simple Solution har mere end 12 års erfaring med at udvikle og drive webprojekter og har bygget hjemmesider til alt fra små- og mellemstore virksomheder og til en række offentlige institutioner i hele landet.

En stor del af webafdelingens arbejde er også at drive- og supportere med løbende vedligeholdelse af hjemmesiderne – og ikke mindst videreudvikling således, så brugerne altid møder en hurtig og stabil hjemmeside der udstråler jeres DNA.

Noget af det vigtigste, når man skal bygge eller re-designe en hjemmeside er, at lytte og forstå den DNA og kultur der er i jeres virksomhed eller organisation. Uanset om I vælger vores udviklere eller andre udviklere, er det vigtigste, at I altid føler jer trygge og taget i hånden gennem hele forløbet. Og netop her, går vi meget op i at oversætte behov og tekniske spørgsmål mellem udviklerne og jer.

Du kan læse mere om vores nye webafdeling her.