Job på Mico

Nyt opslag: Vi søger IT-supporter snarest.

Mico søger IT-supporter

Ansøgningsfrist er 21. januar 2019.

Mico fungerer som uddelegeret IT-afdeling for en række store og små virksomheder, som alle har en fast tilknytning til Mico, og som har en fast kontaktperson hos os.

Vores kunder er for en meget stor del beskæftiget indenfor kunst og  kultur, men vi har også kunder indenfor miljø/interesseorganisationer og faglige organisationer. Vi holder meget af vore kunder, og synes at de alle har noget ganske særligt at tilbyde en virksomhed som vores. Vores engagement er derfor stort, og vores forhold til kunderne ganske personligt.

I samarbejde med vores kunder varetager vi drift og udvikling over en meget bred kam. Vores hovedopgaver består i at bistå brugere i at udnytte de teknologiske muligheder optimalt i hverdagen, og at sikre at virksomhederne flytter sig i takt med udviklingen i et meningsfuldt omfang. Vi sørger for at de er driftet på fornuftig vis, og vi har hånd på alle opgaver, enten i praksis, eller som uvildig rådgivende og koordinerende entreprenør.

Vi har godt at lave, og søger en ny erfaren kollega. Måske er det dig?

Du synes at IT tilbyder effektive værktøjer til virksomhederne når de anvendes rigtigt, men glemmer aldrig at der sidder mennesker bag skærmene, der føler sig trygge ved, at du er der for dem med god rådgivning, og god hjælp, når noget driller eller er svært at forstå. Du er ansvarlig for dine ”egne” kunder, og arbejder meget selvstændigt. Du arbejder tæt sammen med dine kolleger, og i fællesskab udvikler vi løbende en homogen IT-strategi for både os selv og vore kunder.

Du skal have erfaring indenfor bl.a. disse områder:

  • Microsofts produktlinje, on-premises og cloud (Office 365, Windows Server, Active Directory, Exchange og SQL mv. Gerne kendskab til powershell.
  • Windows og iOS (pc og Mac)
  • Smartphones og tablets (Android, iPhone)
  • Netværk (opsætning, konfiguration og fejlfinding på routere/firewalls samt trådløse netværksløsninger. Vi bruger MikroTik og UniFi, så det er selvfølgelig en fordel, hvis du har arbejdet med det før.
  • Andre platforme som Dropbox og Google Cloud
  • Du er god til kundekontakt. Velformuleret i tale og på skrift på dansk og på engelsk.
  • Du har en høj arbejdsdisciplin. Dokumenterer kundeforhold og følger op på opgaver og hængepartier.
  • Du er nysgerrig omkring dine opgaver. Du spørger, hvis du er i tvivl eller er gået i stå med et problem. Det er også i orden at spørge Google.

Måske er der en masse andre ting du kan, som vil give god mening hos os. Vi beskæftiger os bl.a. også med hosting, hjemmesider (WordPress), fiberforbindelser, telefoniløsninger og administrative løsninger baseret på ovenstående.

Om Mico: Mico er en åben, levende og rummelig arbejdsplads med engagerede kollegaer og interessante kunder. Vi har sund frokostordning, kontor med udsigt over Sydhavnen, højt til loftet og plads til at tænke videre.

Inden du søger skal du være opmærksom på at MICO er en 100 % røgfri virksomhed (du er ikke-ryger), og at vi er mere optaget af dine erfaringer som problemknuser og udvikler, end vi er af dine eksamenspapirer.

Mico har ikke overenskomst, men afsøger for tiden mulighederne for at forhandle en overenskomst med Prosa.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Jakob Milthers på telefon 36180910. Send en kort ansøgning og dit CV til job@mico.dk