Hvormange kuglepenne bruger 65 mennesker?

Teaterfestivalen CPH Stage er over os, og København vælter sig i godt teater fra ind- og udland. Teaterbranchen inviterer venner og kollegaer til interne arrangementer, og vi har fået lov til at være en del af brancheprogrammet med et seminar om informationssikkerhed. Det er et emne som fylder mere og mere på teatrene, hvor man tidligere har været vant til at kunne gemme kontrakter og medlemslister i DropBox, i mailkartoteker og på eksterne servere. Men fra 28. maj næste år indfører EU en skrap persondatalovgivning, som medfører store bødestraffe hvis man ikke overholder reglerne om persondata. Så mange af vores kunder skal lave deres systemer helt om i løbet af det næste år, og det kan have store konsekvenser for ledelsen og teatrenes arbejdsgange.

Alt det og meget mere har vi indkaldt eksperter til at udrede, det er branchens dygtigste folk, du kan læse om dem her – Vi glæder os meget!

Der er tilmeldt 65 personer og vi prøver lige nu at finde ud af om én kuglepen til hver er nok, eller om vores kuglepenne simpelthen er så smukke at folk får lyst til at tage nogle ekstra med hjem og forære væk som bryllupsgaver…. ?

Det er i skuespilhuset klokken 9.30, og måske ses vi der?