GDPR

Artikler der hjælper dig til at forstå persondataforordningen. Artiklerne er skrevet ud fra bedste fortolkning af gældende regler på det skrevne tidspunkt. Ændringer i regler og vejledninger, kan have betydning for fortolkningen fremadrettet. Vi anbefaler altid, at du får juridisk rådgivning, hvis du vil være sikker på at overholde reglerne.

Adgang til ansattes data i forbindelse med ophør

Det hænder jo (desværre) at man må sige farvel til en medarbejder. Men hvad siger lovgivningen egentlig om...

Er Dropbox sikker?

Det er muligt at være GDPR compliant og bruge dropbox, men man...

Sikkerhed på mobile enheder

Mobile enheder (Smartphones, tablets) bruges i stigende grad til de samme opgaver, som vi bruger vores...

“Genbrug” af personoplysninger

Må du genbruge oplysninger du har fået ved et salg til markedsføring og må du arkivere deltagerlister fra...

Sikker mail

Persondataforordningen skærper kravet om at sende mails sikkert – at man er sikker på at der ikke er...

Har I en slettepolitik?

Sletning af data er en stor del af persondataforordningen og I bør derfor udforme en slettepolitik og...

Brug af billeder på nettet

Hvordan er reglerne egentlig om brug af billeder på hjemmeside, facebook m.m....

Persondatapolitik

Persondataforordningen (og persondataloven) stiller blandt andet krav om gennemsigtighed; du skal oplyse om...

Tjeklisten

Er du GDPR"compliant"? Tjek listen....

Cloudløsning og GDPR

Cloudløsninger er blevet et mere og mere udbredt arbejdsværktøj til både filhåndtering og kommunikation....