Tilmelding til workshop i datasikkerhed (GDPR)

 

Tilmelding København (lukket)

Tilmelding Århus (lukket)

(Deadline for tilmeldinger var 23. februar!)

Den 25. maj træder den nye persondataforordning i kraft. En yderst omfattende forordning om virksomheder, institutioner og organisationers ret til registrering af data.

I samarbejde med TIO (Teatrenes Interesseorganisation), SceNet (Scenekunstnetværket region Nord- og Midtjylland) og Scenit har MICO – der er IT-konsulent for en række teatre –  tilrettelagt en workshop, som klæder teatrene på til at håndtere de opgaver, der følger med den nye forordning.

På workshoppen vil underviser Karsten Olsen fra Sanocast tage udgangspunkt i teatrenes egen hverdag og give en målrettet introduktion og gode værktøjer til, hvordan teatrene implementerer dataforordningen.

På workshoppen får du bl.a. svar på:
Hvem og hvad er en databehandler og en dataansvarlig? Hvilke kontrakter skal du have med dine underleverandører? Hvad er samtykkeerklæringer? Hvordan finder du ud af, om I har lovhjemmel til at behandle data? Kan en registreret kunde/medarbejder forlange, at du sletter alle oplysninger om ham eller hende? Hvilke procedurer skal du have, og hvordan udarbejder du dokumentation?

Er workshoppen relevant for dig?
Workshoppen er for alle, som i deres arbejde beskæftiger sig med registrering af personer. Det kan f.eks. være oplysninger om kunder, personale el.lign.

Formålet med workshoppen er at give dig et overblik over omfanget af opgaver, der skal løses. Hvis du ikke allerede har dette forkromede overblik, vil workshoppen være det helt rigtige sted at starte.

Workshopforløb
For at sikre os at komme hurtigt i gang skal du forberede dig, før du kommer. Du skal f.eks. notere jeres arbejdsgange og forretningsprocesser. Inden workshoppen får du nærmere instruks herom samt forberedelsesmateriale.

Dagsorden:
9 – 11: Grundelementerne i persondataforordningen
11-12: Datastrømsanalyse, behandlingsaktiviteter, risikovurderinger
12-13: Frokost
13-15: Dokumentationsarbejde. Vi begynder sammen at udarbejde den lovpligtige dokumentation, og vi undersøger, hvad der skal til for at komme i mål.

Vi glæder os til at se jer!

UNDERVISER: Karsten Olsen, SANOCAST
mail: karstenols@sanocast.com
Telefon: 20 64 64 57

FACILITATOR: Jakob Milthers, MICO
Mail: jakob@mico.dk
Telefon: 36 18 09 10