En varm og kærlig afsked efter 30 år

Af Mike Valencia og Sascha Hegner Specht

Uanset hvor trist nogle ville læse titlen, så er det med garanti det modsatte der gør sig gældende i denne meget jordnære og kærlige artikel som er skrevet i samarbejde mellem Sascha og Mike.

Vi vil nemlig gerne, på fælles og på Simple Solutions vegne, ønske Pia tillykke med hendes ”otium”. Pia har nemlig, efter eget ønske, et behov for at drosle ned på aktiviteterne, og kaste sit fokus og dejlige person over nogle nye udfordringer.

Pia har, sammen med Jakob, stiftet MICO som Simple Solution fusionerede med 1. april 2021. Pia har i over 30 år arbejdet dedikeret og målrettet på at skabe en god og stabil virksomhed med kundernes behov i fokus.

Mike er utrolig glad for bekendtskabet med Pia: “På trods af, at man skulle tro jeg ikke havde haft den store chance for at arbejde sammen med Pia, er dette ikke helt korrekt. Vi har haft fornøjelsen af hinanden det seneste halve år, hver fredag, til faste og autentiske snakke omkring hvordan et generationsskifte kunne se ud, og hvordan vi bedst muligt kunne sikre en god fremtid for alle vores kunder – som ligger Pia meget hjertenært.

Det er derfor med god følelse – og også en smule spænding i kroppen, at vi skal lære at stå på egne ben, Sascha og Jeg, – og med Jakob som fortsat fast klippe – og et nyt dygtigt hold som er ivrige efter at lære alle Pias arbejdsopgaver bedre at kende”.

For Sascha er det et noget længere bekendtskab. Hun har haft chancen for at følge MICO og Pia i alle de år MICO har eksisteret. I foråret 2019 blev hun så ansat i familievirksomheden og har derfor fået mulighed for at arbejde sammen med Pia om at drive og udvikle MICO.
“Pia har en utrolig evne til at se alle de ting vi andre ikke ser, men som bare gør at hverdagen fungerer. I en travl hverdag tænker man ikke nødvendigvis over hvad de grønne planter på kontoret, hvad juledekorationen ved juletid, den lille porcelænsfigur i glas skabet, den gode forplejning og alle de praktiske små detaljer som ingen har behøvet at forholde sig til, har haft af betydning for vores arbejdsdag. Så ud over alle de administrative opgaver hun har taget sig af i MICO, så kommer vi til at mangle en kulturbærer i MICO. En rolle som vi kun kan gøre os forhåbninger om at leve op til, da man skal stå tidligt op om morgen for at følge med Pias overblik, empati og evne til at forudse behov”.

Vi ved at det ikke bliver et endeligt farvel, men mere et “på gensyn” for os, men for mange af jer der med jævne mellemrum har haft kontakt til Pia i MICO-regi vil det være et farvel. Vi ønsker hende en fantastisk fremtid med masser af havefred og gæsteliv i privaten.