NEVER NOT DIGITAL

CPH:Stage er Københavns nye, store teaterfestival, hvor 25 teatre og produktionsselskaber går sammen om at præsentere årets bedste forestillinger i et overflødighedshorn af en festival. Over 12 dage vises over 120 forestillinger, og publikum og branchen selv inviteres indenfor til det der sker i scenekunsten netop nu.

CPH STAGE er en åben teaterfestival, hvor kunstnere, teatre og producenter giver deres bud på den gode forestilling. Du får mulighed for at gå på opdagelse i de forestillinger, som teatrene selv ønsker at fremhæve. Det kan være årets succes, en forestilling, der udstikker en ny kunstnerisk retning eller den forestilling, der har tegnet sæsonen for det enkelte teater. Ud over forestillingerne byder CPH STAGE på readings, koncerter, debatter, seminarer, fester og meget mere.

»Festivalen er en åben festival. Den består i et samarbejde, hvor teatre, kunstnere, producenter og anmeldere udvælger og præsenterer det allerbedste fra årets sæson. På den måde bliver CHP:STAGE én stor fejring af teatret, det er en begivenhed for hele København og et vindue for alle danske teatre nationalt såvel som internationalt. For publikum bliver CPH:STAGE en slags ”best of”. Og hvem vil ikke gerne have muligheden for at se det bedste af det bedste fra en hel teatersæson på kun to uger?«, forklarer tidligere bestyrelsesformand Mads Wille, der i samarbejde med teaterlederne fra blandt andet Husets Teater, CaféTeatret, GROB og Teater V i sin tid tog initiativ til festivalen.

Det er ikke tilfældigt, hvilke forestillinger publikum præsenteres for, når CPH:STAGE åbner dørene. Forestillingerne er nøje udvalgt af kunstnerne, teatrene og producenterne selv. Der er tale om produktioner, der regnes for at være blandt de bedste indehavende år. Creme de la creme fra de danske scener i året der gik.

Her på MICO glæder vi os over at dansk teater hvert år skaber en stor, fælles begivenhed på tværs af branchen, så gode teaterforestillinger når ud til endnu flere publikummer. Vi har derfor sagt ja til at indgå et samarbejde med CPH:STAGE om at hjælpe deres digitale kommunikation på vej, og vi glæder os hvert år til festival.